Smash x Stadion

Smash x Stadion

Förra året samlades knappt 20 000 för första upplagan av Smash och den nya generationens rockstjärnor som Post Malone och Lil Pump. Biljetterna var utsålda redan sex veckor innan. I år gör vi två varianter – vi har redan presenterat Smash Fest som headlineas av Robyn för hennes stora hemkomst vid Sjöhistoriska den 17 augusti. Nu kan vi även presentera Smash x Stadion – en ny omgång av nutida hiphop- och trap-stjärnor. 2019 blir det helt enkelt extra mycket Smash. Allt andas 24 karat guld.

Över två dagar kommer hitmakarna A$AP Rocky, Migos, Kodak Black, Z.E, Gunna, Saweetie och J.I.D ta över Stockholm. Tillsammans har de streamat miljarder, de flesta av dem till och med på egen hand. Tre av hiphopens affischnamn i A$AP Rocky, Migos och Kodak Black gör dessutom sina första besök i den svenska huvudstaden 2-3 juli.

Sedan 2012 har A$AP Rocky tillhört hiphopens finrum, enorma singeln ”Fuckin’ Problems” blev startskott för det som gjort den giftiga Harlem-rapparen till ett av hiphopens just nu största namn.

Atlanta-trion Migos har sedan debuten 2015 ritat om den musikaliska kartan. Deras sensationella låtar letade sig snabbt utanför underground-kretsar och har sedan ”Bad and Boujee” prenumerant på toppen av amerikanska Billboard-listan. Bara på senaste albumet hittar vi låtar som ”MotorSport (feat. Nicki Minaj & Cardi B)”, ”Stir Fry” och ”Walk It Talk It (feat. Drake)” – och med de i bagaget kan vi redan nu lova att Stockholm Stadion kommer koka, det här blir årets svettigaste spelning.

I år presenterar vi två biljettkategorier: en ungdomsbiljett för alla mellan 13-17 år och en ordinarie för alla er över 18 år.

Speldagar för artisterna, spelschema med tider och endagsbiljetter kommer presenteras längre fram.

Vi ses på Stockholm Stadion 2-3 juli!

Biljetter finns till försäljning via eventim.se.

ARTISTER:
A$AP Rocky
Migos
Kodak Black
Z.E
Gunna
Saweetie
J.I.D

Med reservation för ändringar.